Telenta Harmoni

En larmplattform för effektiv och trygg vårdmiljö

Telenta Harmoni för ordinärt boende är en larmplattform baserat på en applikation med trafik placerad i molnen som ger direkt kontakt mellan teknologi i hemmet och jourpersonal. Mindre utrustning, effektivare arbete. Molnbaserad lösning för ”välfärdslarm som tjänst”- Allt komprimerat till Harmonis intelligenta mobil-app.

Harmoni levereras helt enligt nya lagkrav för GDPR.

BOENDEMILJÖ

Boendemiljön utgörs av smarta tillbehör kopplat till en Hub som är navet av all teknologi och alla sensorer. En ”allt i ett” funktion med översikt av välmående, säkerhet och medicinering som även erbjuder högkvalitativ talfunktion för direktkontakt mellan boende och personal.

PERSONALMILJÖ

Personalmiljön fokuserar på effektivitet i arbetet. Kommunikation sker genom en applikation på mobilen, surfplattan eller datorn, som tar emot och visar information om avvikelser. Harmoni möjliggör optimal tillsyn och assistans genom en integrerad larmplattform.

LEDNINGSMILJÖ

Läs av och analysera statistik kring samtliga larmhändelser med angivelse av tidpunkt, åtgärd, identifiering av larmsändare och larmmottagare i ledningsmiljön.

Harmoni 5 är konstruerat för att bidra med säkrare hantering av personuppgifter i enlighet med GDPR.

TEKNIK

Få råd och stöd dygnet runt. Harmonis larmplattform är kopplad till din lokala trygghetsjour. Teknologiska tillbehör och sensorer i boendemiljön kommunicerar effektivt med personalens mobilapplikation. På detta vis kan assistans erbjudas i ett tidigt stadie.

Vill du ha mer information?