Portabel sprinkler

Tillförlitligt, enkelt och kostnadseffektivt brandskydd

Ett unikt brandskydd

Portabel sprinkler är en ny typ av lättinstallerat, förstärkt brandskydd. Sprinklerna har utvecklats för boendemiljöer med ökat behov av brandskydd, exempelvis för äldre i vårdrum eller hemmiljö. Basversionen av sprinklern som visas på bilden ger ett aktivt brandskydd över en rumsyta på cirka 30m2. Produkten kräver minimalt med underhåll och behöver ingen fast installation vilket ger mycket låga installations- och driftkostnader.

Effektiv släckfunktion

Dimsprinklerteknik (vattendimma) ger en mycket effektiv släckfunktion samtidigt som vattenskador på fastighet och inventarier begränsas till ett minimum. Sprinklern aktiveras tidigt i brandförloppet och fördröjer brandutvecklingen, vilket ökar chansen för de boende att överleva dramatiskt. Vid en räddningsinsats reduceras riskerna då brandutvecklingen hålls tillbaka under utryckningstiden. Höljet kan erhållas i valfri färg, mönster eller träslag.

Vill du ha mer information?

I så fall hjälper vi gärna till.

Vi arbetar över i stort sett hela Sverige, och har egna kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlstad. Om du har ytterligare frågor är du alltid varmt välkommen att höra av dig. Klicka på knappen för att komma till vår kontaktsida.

Du kan också kontakta ditt lokala kontor direkt – informationen hittar du under rubriken Kontakt längst upp på sidan.