Brandlarm

Kostnadseffektiva system med kundanpassning och helhetstänk i fokus

Brandlarm är en viktig del av Telentas verksamhet som är väl integrerad i våra larmlösningar. Larmet kan dessutom kompletteras med exempelvis portabel sprinkler.

 

Våra brandlarmslösningar

Vi levererar driftsäkra, kostnadseffektiva system anpassade efter våra kunders behov av säkerhet och tillgänglighet. Närheten till våra kunder är en avgörande faktor för ett lyckat resultat. Helhetstänk och kundanpassning är nyckelord där lösningen inte är starkare än den svagaste länken. Genom att lyssna och förstå våra kunders behov kan vi tillsammans skapa en lösning som täcker in helheten och skapar en väl fungerande miljö. Med helhet menar vi också en leverantör som följer systemet genom hela processen från projektering till service och support med snabb inställelsetid.

Integration av ovan nämnda säkerhetssystem kan i många fall spara både tid och pengar, och möjliggör en enhetlig plattform med administration och service samlad på ett ställe för bästa driftekonomi.

Vill du ha mer information?

I så fall hjälper vi gärna till.

Vi arbetar över i stort sett hela Sverige, och har egna kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlstad. Om du har ytterligare frågor är du alltid varmt välkommen att höra av dig. Klicka på knappen för att komma till vår kontaktsida.

Du kan också kontakta ditt lokala kontor direkt – informationen hittar du under rubriken Kontakt längst upp på sidan.