Nya året rivstartar med MVT 23-24 januari

 

Det nya året har börjat och redan väntar en massa spännande aktiviteter och projekt runt hörnet. Telenta har nyligen tagit nästa kliv i utvecklingen genom lanseringen av nya Harmoni. En molnbaserad lösning för ”välfärdslarm som tjänst”- Allt komprimerat till Harmonis intelligenta mobil-app.

2018 blir ett nytt kapitel på en spännande resa för Telenta. I mitten av januari drar arbetet med att presentera nya Harmoni för kund igång. Strax efter är det även så dags för årets upplaga av MVT – Mötesplats välfärdsteknologi och e-hälsa i Kistamässan, där fokus riktas åt införandet av ny teknik inom kommunal vård och omsorg. Här kan du som besökare ta chansen att bl.a. ställa frågor kring vårt nya system och hur vi arbetar med att GDPR-säkra våra lösningar inför kommande lagkrav. Vi visar hur er verksamhet enkelt integreras i en applikation till mobilen som möjliggör fler vårdande minuter.

MVT i Kista ser vi som en arena där du som besökare hamnar i fokus. Ett tillfälle där vi får chansen att träffa er och ta del av era erfarenheter, sådant som sedan kommer ligga till grund för vår utveckling av välfärdsteknologi som underlättar tillvaron för individer i behov av assistans.

Möt oss vid monterplats: D23

Relaterade artiklar:

Telenta och Kowit i samarbete kring molnbaserad larmtjänst

Läs mer på: mvt.se