Kunskapsutbyte på äldreomsorgsdagarna

”Ett meningsfullt liv, fullt ut hela livet”- Ett budskap som verkligen engagerade besökarna när Telenta var på plats och delade kunskaper kring hur modern teknik kan göra tillvaron enklare och mer trivsam för såväl boende som personal.

Under dagen hölls ett antal föredrag med det genomgående temat meningsfullhet. Parallellt hölls också en mässa där besökarna kunde ta del av en rad smarta lösningar som kan utveckla verksamheter kopplade till vård och omsorg.

Harmoni och Symphoni genomsyrade Telentas budskap på den välbesökta mässan som gick av stapeln under torsdagen. Larmsystemen är konstruerade med fokus på trygghet, användarvänlighet och flexibilitet, något som skapade stort intresse hos besökarna.

– Vi är mycket nöjda med hur dagen har utspelade sig. Vi har fått möjlighet att presentera våra system men också ta del av besökarnas syn på en fungerade verksamheter. Möjligheten att få träffa de som faktiskt använder tekniken blir mycket värdefull för oss i vårt fortsatta arbete och utveckling, säger Johan Rydberg, regionchef för Telenta syd.

Vi vill tacka alla besökare för en mycket givande dag med värdefulla insikter och hoppas att även vi har kunnat inspirera!