Lediga tjänster hos oss

På den här sidan listar vi lediga tjänster inom Telenta och våra systerbolag i Bergendahls El-koncernen just nu. Om det är så att du inte hittar någon tjänst som passar in på din profil, så tveka inte att höra av dig till oss ändå! Vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare som kan el, tele och larm.

Telenta söker teknisk säljare

Telenta skapar heltäckande larm- och säkerhetslösningar, med fokus på brand, säkerhet samt vård och omsorg. Telenta är ett rikstäckande företag med kontor i Karlstad, Göteborg Malmö och Stockholm. Verksamheten startade i Karlstad 1992 och flyttade sedan huvudkontoret ner till Göteborg när man förvärvades av Bergendahls El Gruppen AB 2005. Den långa erfarenheten tillsammans med egen utveckling…

  • Stockholm
  • Sista ansökningsdag: 30/8

Vi vill bli branschens modernaste bolag. Vill du hjälpa oss?

Andelen kvinnor som jobbar med larm och säkerhet är låg. Skrämmande låg. Det vill vi ändra på. Men för att lyckas med det, behöver vi nya, modiga medarbetare som också vill se jämställdhet och mångfald i vår bransch. Är du en av alla de som känner att larm- och säkerhetsbranschen behöver förnyas? Då är du välkommen till oss – och vi behöver nog inte påpeka att du är extra välkommen om du är kvinna.