Lediga tjänster hos oss

På den här sidan listar vi de tjänster som är lediga inom Telenta och våra systerbolag i Bergendahls El-koncernen just nu. Om det är så att du inte hittar någon tjänst som passar in på din profil, så tveka inte att höra av dig till oss ändå! Vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare som kan el, tele och larm.

Erfaren tekniker till Telenta Göteborg

Om Telenta Vi levererar larm- och säkerhetslösningar där fokusering ligger på brand och säkerhet, vård och omsorg samt kommunikation och systemintegration. Företaget arbetar utifrån helhetsperspektivet; från projektering till installation och service. Vi finns i dag representerade med huvudkontor i Göteborg samt filialkontor i Karlstad, Stockholm och Malmö. Vi söker nu en erfaren larmtekniker med inriktning mot…

  • Göteborg
  • Sista ansökningsdag: 31/8

Vi vill bli branschens modernaste bolag. Vill du hjälpa oss?

Andelen kvinnor som jobbar med larm och säkerhet är låg. Skrämmande låg. Det vill vi ändra på. Men för att lyckas med det, behöver vi nya, modiga medarbetare som också vill se jämställdhet och mångfald i vår bransch. Är du en av alla de som känner att larm- och säkerhetsbranschen behöver förnyas? Då är du välkommen till oss – och vi behöver nog inte påpeka att du är extra välkommen om du är kvinna.